top of page

wo 10 apr

|

gratis webinar met inschrijving

Webinar - Van angst naar vertrouwen

Water is de bron van al het leven. In het water bevindt zich de oerkracht van het bestaan. Tijdens het webinar leggen we uit wat er nodig is om die kracht vrij te maken en vóór ons laten werken in plaats van tegen ons. SCROLL>>>

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Webinar - Van angst naar vertrouwen
Webinar - Van angst naar vertrouwen

Tijd en locatie

10 apr 2024, 19:30 – 21:00

gratis webinar met inschrijving

Gasten

Over het evenement

In de Chinese filosofie is angst verbonden met energie van de nieren en het bijbehorende waterelement. Water is de bron van al het leven. In het water bevindt zich de oerkracht van het bestaan. Tijdens het webinar leggen we uit wat er nodig is om die kracht vrij te maken en vóór ons laten werken in plaats van tegen ons.

Je leert hoe je het water helder en rustig kunt maken. Als je door rustig en helder water kijkt, kun je zien wat er zich in de diepte, onder het wateroppervlak bevindt. Die plaatsen blijven meestal verborgen en in duisternis gehuld, maar het is goed om je bewust te worden van wat zich daar afspeelt.

Wat er onder het wateroppervlak gebeurt bepaalt voor een belangrijk deel de koers van je boot. Angst is als een anker dat zich plotseling vastgrijpt aan de bodem. Dat kan ervoor zorgen dat je boot met een ruk tot stilstand komt en volledig uit balans raakt. Het is belangrijk om voor anker te kunnen gaan, maar wel op een moment dat je daar zelf voor kiest. Tijdens het webinar bespreken we hoe je je anker kunt lichten om vol vertrouwen de golven trotserend koers te zetten, op weg naar je bestemming.

Nieuwsgierig?

Wil je hier meer over weten, meld je dan aan voor dit gratis webinar. 

Door Willem Pinksterboer en Sander van Hesteren

Deel dit evenement

bottom of page