top of page

wo 17 mei

|

gratis webinar met inschrijving

Webinar - Het aarde element

In de Chinese vijf elementen filosofie neemt het Aarde element een centrale plaats in. Het is het element van de (zelf)zorg. Tijdens dit gratis webinar laat Willem Pinksterboer je ontdekken welke rol het Aarde element in jouw leven speelt en hoe je dit element beter kunt ondersteunen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Webinar - Het aarde element
Webinar - Het aarde element

Tijd en locatie

17 mei 2023, 19:30 – 21:00

gratis webinar met inschrijving

Gasten

Over het evenement

Tijdens dit webinar in het kader van de opleiding Daodynamisch counselen maak je aan de hand van het aarde element kennis met de veelzijdige diepang van het vijf elementen model. Met behulp van theorie en oefeningen zal duidelijk worden hoe dit model ingezet kan worden als een krachtig gereedschap voor het verklaren van menselijk gedrag en emoties, voor het verwerven van zelfinzicht en voor het begeleiden van persoonlijke transformatieprocessen.

In de Chinese vijf elementen filosofie neemt het Aarde element een centrale plaats in. Het staat in het midden tussen de andere elementen. Het midden is de plaats van je buik en de spijsverteringsorganen. Vanuit deze verbindende positie ontstaan ook voedende menselijke relaties. Bij het verlenen van zorg, draait het letterlijk om het aarde element, want het  stelt je in staat om zorgzaam te zijn. Als het aarde element uit balans raakt, kun je je te verantwoordelijk gaan voelen. Je draagt dan teveel en je energie vloeit weg. Een gezond aarde element is dus onmisbaar voor ons geestelijk en lichamelijke welzijn. Welke rol speelt het aarde element in jouw leven en in jouw werk? Kun je dit element misschien beter verzorgen?

Deel dit evenement

bottom of page